Het verlies vormt je,

maar verloren ben je zeker niet

Verdriet ebt soms weg, maar kan je ook als een vloedgolf ineens weer overvallen

Een steuntje in de rug

Het weer oppakken van mijn leven na de dood van mijn man, ging op zijn zachtst gezegd niet zonder slag of stoot. Voor onze kinderen legde ik die periode vast in mijn boek. Samen met Nathalie Lans, auteur en ervaringsdeskundige, bespreek ik diverse vormen van verlies en de veerkracht die daaruit voortkomt. Het boek biedt daardoor praktische handvatten voor het oppakken van het leven na verlies en bevat ontroerende interviews met mensen die, ondanks hun verdriet, als winnaars opnieuw in de ring staan.

Ik gun het jou, als lezer van dit boek, om het leven wat luchtiger te nemen, goed voor jezelf te zorgen, meer te vertragen en milder voor jezelf te zijn.


Als er maar één iemand is, die zich na het lezen van mijn boek gesteund voelt, dan is mijn missie geslaagd.


Het boek is alleen beschikbaar als e-boek voor 17 euro (beschikbaar voor e-reader, iPhone, iPad, Android-apparaten en computer)

Bestel hier jouw e-boek. De prijs is incl. BTW.

JA, IK WIL DIT E-BOEK!


Lezers vertellen

"Een prachtig, troostend boek, nu ik zelf in zo'n intens verdrietige periode van gemis zit! Gistermiddag in één keer uitgelezen! Dankje voor jouw verhaal en handvatten! Rouw kent inderdaad geen tijd, dat weet ik nu."
Annieck
"Vorig jaar verloor ik mijn dochter. Een pijn die mij compleet vloerde. Ik voelde me radeloos. Dit boek heeft mij geholpen om weer grip te krijgen op mijn gedachten. Dank voor je waardevolle inzichten."
Henriëtte
"Wat je schrijft is ontzettend herkenbaar. Ik ben ook 20 jaar verder, maar wat was het een vreselijke tijd. Opnieuw gelukkig kunnen worden was voor mij niet denkbaar, maar het gebeurde gelukkig wel, en dat is heel fijn."
Desiree
17,00

E-Boek Met Verlies niet verloren

In mijn e-boek ontdek je:

- Hoe je kunt doorleven mét het verlies en het verdriet verweeft in je leven.

- Hoe je met mensen in contact kunt blijven en toch je grenzen aan kunt geven.

- Wat je zelf kunt doen om weer met beide benen in het leven te kunnen staan.

- Hoe je de regie terugpakt op je leven en met vertrouwen de toekomst aandurft.